Helse og Sykdom
Helse Og Sykdom

Personlig Time management teknikker for deprimerte mennesker

Ifølge Verdens helseorganisasjon , påvirker depresjon mer enn 120 millioner mennesker over hele verden , og innen år 2020 er det ventet å være den nest vanligste sykdommen . Siden depresjon påvirker konsentrasjon og humør , mange mennesker som lever med det synes ofte det er vanskelig å få ting gjort, følger gjennom med mål og administrere sin tid effektivt . Men ved å bruke ressursene rundt deg og ha mye tålmodighet , bør du være i stand til å håndtere effektivt og bruke tiden din med omhu for å bli mer produktive . Innstilling håndterbare mål

Skriv ned dine mål for den kommende uken eller neste dag , slik at du vil være i stand til å holde oversikt over hva du har oppnådd . Når du setter dine mål for uken , er det viktig å sørge for at målene er overkommelig og realistisk .

En god tommelfingerregel ville være å lage en liste over alle de oppgavene du ønsker å oppnå , og deretter skalere tilbake de målene du har satt , slik at de er mer håndterlig . Ved å gjøre dette vil du være sikker på ikke å skuffe deg selv .
Trinn til Achievement

Skriv i et tidsskrift eller kartlegge de forskjellige måtene du kan oppnå dine mål . En måte å gjøre dette på er å stenge ute bestemte perioder i løpet av dagen når du kan fokusere på å få oppgaven ferdig .

For eksempel , hvis du har en avtale satt for 16:00 , og det tar bare 10 minutter for å komme dit, blokkere ut 15 eller 20 minutter bare for å sørge for at du har en tidsbuffer for å nå målet du har satt . Etter at du har fullført en oppgave , krysse av målet på listen din eller gi deg selv litt mental ros som en form for oppmuntring .
Nedetid

Down tid og avslapping perioder er viktig for alle, spesielt de som er rammet av depresjon og psykiske lidelser . Nedetid kan bestå av en hvilken som helst periode av dagen eller uken hvor du fokuserer på deg selv og gjenvinne mental styrke og utholdenhet .

Mange velger å gjøre dette på 30 minutter til en time før sengetid . La det være nok tid , men slik at du kan reflektere over dagens aktiviteter og være stolt av hva du har oppnådd . Et par andre teknikker som du kan bruke under nedetid er progressiv muskelavslapping og mindful meditasjon for å bidra til å forberede deg selv og gjør deg klar for neste dags eller ukes mål .