Helse og Sykdom
Helse Og Sykdom

Hvordan skrive en tidsplan for Foods & Ernæring

Selv om vekttap slaget er ofte bestemt på plan etterlevelse, er det mulig å tape kampen før du begynner . Dårlig konstruert diett planer kan hemme utviklingen, noe som gjør det vanskelig å nå dine mål til tross for ditt engasjement. Unngå dette vanlig fallgruve ved å praktisere god tid ledelse for ernæring , sette fornuftige mål og en rimelig tidsramme for ferdigstillelse . Du trenger
Notebook eller tekstbehandlingsprogram på
Vis flere instruksjoner
Sett dine mål
en

Etablere en overordnet målsetting for din ernæringsmessige plan . Unngå vage mål som "miste fett " eller " få muskler . " Sett målbare mål som " miste 20 pounds " eller " passe inn i en størrelse X kjole ." Gjør din overordnede mål betong .
To

Sett en realistisk tidsramme for å oppnå målet ditt . Forvent å miste omtrent en eller to pounds per uke . Så , hvis du er fast bestemt på å miste 20 pounds , forventer at det skal ta fra 10-20 uker .
3

Break din overordnede mål ned i " mini-mål ", med tilsvarende datoer for ferdigstillelse . For eksempel , hvis du ønsker å slippe 20 pounds i tre måneder , en av dine mini-mål bør være å miste minst 10 pounds i seks uker . Innstilling og holde orden på små mål vil gjøre din tid plan mer håndterlig og gi deg beskjed hvis du er i rute .
4

Vokt dere for drastiske kalori skjæring i starten . En kilo i vekt er 3500 kalorier , så du må opprette en 3500 kalori underskudd per uke ( bare 500 per dag ) å bo på tempo . Innlemme små caloric underskudd ( 200-300 kalorier per dag) kombinert med ytterligere 200-300 kalorier fra trening . Du kan redusere inntaket igjen ved 200-300 kalorier når din vekt- tap innsats stall , men ikke før da.